Haveyouright21's Blog

Just another WordPress.com weblog

Olof Palme och supermakternas politika (vilja).. februari 14, 2010

Filed under: Uncategorized — haveyouright21 @ 9:55 f m

Politiken är att vilja,sa Palme..Folk ska inte bara rösta , folk ska styra också, sa Palme..FN ska respekteras..EU ska för döma rätt och rättvist..USAs politik är orättvist..Vem styr i världen??..Vem styr i FN??..

Hej, Världens problem är inte Afghanistan!! eller Irak!! eller Libanon…Eller Gaza.!!!!..
Världens problem är Vem styr i USA och för Vem och varför, politiker…….Det är dags ,och för alla som dog och dör orättvist för de stora smutsiga, fega, orättvisa och olagliga supermakternas politiska alla spel mot freden, friheten, folkrätten, mänskliga rättigheter och internationell rätt, att man måste ligga alla fakta framför folket……
Folket ska inte bara rösta ,folket ska styra också,sa Palme..palmes politik var och är för folkets liv, framtid, rättvisa och för folkets värld med solidaritet, stabilietet, säkerhet, freden och frihet med demokrati åt alla , sa Olof Palme….Världens och Sveriges bästa och sista politiker i vårt liv….
Vi ska tacka Palme..Vi ska aldrig glömma Palme..Vi ska älska Palme…Vi kommer aldrig att svika Palme…
Palem är hela Politiken ,Sverige ..Sveriges politik, moral, ansvar, rykte och samvete är denna politiker som heter OLOF PALME….
Var rädda om Sveriges moral och ansvar..Var rädda om Sveriges politik och Sveriges fred och frihet och Sveriges stolthet med Palmes hela politik…Ta fram Palmes politik,Sverige…
Ta fram Palmes politik för och åt hela världen ,Sverige..
Palme ville utbilda sitt eget FN,politiker ..Varför??..
Stoppa USAs politik och alla krig.Stoppa AIPACs makt i USA..Stoppa Israels brott och krigsbrott och Israels ockupation av Palestina,världen….
Syd-Afrika fördömer Israels apartheid-regim
Posted on June 26, 2007
Filed Under Israel, apartheid, palestina |
Den 6:e juni i år höll den Syd-Afrikanska parlamentsledamoten Ronnie Kasril ett tal till det Syd-Afrikanska parlamentet. Syd-Afrikanerna har ännu inte glömt hur israelerna sammarbetade med den Syd-Afrikanska apartheid-regimen, bl.a om dess kärnvapenprogram.
Ärke-Biskop Desmond Tutu sa en gång (The Guardian, 29/4-02):
Tack..MVH till hela Sverige..

 

Lämna en kommentar